21 Eylül 2014 Pazar

Bundera Elbise Katlama Sihirbazı




Dolap içerisinde düzensiz duran kıyafetler ile türlü katlamalarla değişik bir sıralamaya sahip olan kıyafetlerin belirli bir katlama düzeni içerisinde derli toplu kalabilmeleri çoğu zaman oldukça zor olmaktadır. Tüm dolap içerisinin belirli bir düzen içerisinde kalmasına olanak sağlayan Bundera Elbise Katlama Sihirbazı ile elbiselerin tek ve düzenli bir katlama işlemine maruz kalmaları ile dolapların düzeni kolaylıkla sağlanabilmektedir.
 
Bundera Elbise Katlama Sihirbazı, kullanımının kolay, basit ve pratik olması dikkate alındığında, ürün oldukça kolay bir biçimde düzen sağlanmasına katkıda bulunmaktadır.
Zaman almayan, kısa sürede dolapların düzene girmesini sağlayan pratik bir işlemle, Bundera Elbise Katlama Sihirbazıelbiselerin bir sihirbaz eli değmişçesine bir düzen içerisinde derli toplu durmasına olanak sağlar.
Ayrıca ürünün boyutları, her türlü elbisenin katlanabilmesine olanak sağlamak üzere tasarlanmıştır. Ancak pantolon gibi ürünlerin katlanmasında yeterli olmayabilir.
 
Ürünün boyutları dikkate alındığında her türlü gömlek, t-shirt, kazak gibi elbiselerin katlanmasının kolay olduğu görülmektedir. 
Bu durumda Bundera Elbise Katlama Sihirbazı ürününün boyutunun miktarları ise, açık halde 59 cm * 70 cm iken, kapalı halde 24 cm * 29 cm olarak ifade edilmektedir.


0 comments :

 
Asa Style Blog Design By BELLA DESIGN