18 Nisan 2012 Çarşamba

ASA Style Alışveriş Şartları

Değerli müşterilerimiz ,sağlıklı bir alışveriş için,aşağıdaki metni okumanızı rica ederiz.
Herkese keyifli alışverişler:)

Japon stil,Kore Stil,Hollywood stil ürünlerin tedarikçisi firmayız.Asa Style markası adı altında kendi ürünlerimizi de alabilirsiniz.

dilberdemircan@gmail.com adresinden ulaşırsanız,daha sağlıklı bir iletişim gerçekleştiririz.

SİPARİŞ VERME,GERİ İADE SÜRECİ
...
ÜRÜNLERİ KAPIDA ÖDEME veya EFT/HAVALE ile alabilirsiniz.İsteyen müşterilerimize gittigidiyor üzerinden de satış açılabilir.


1.Almak istediğiniz ürünü kodu,rengi ve bedeni ile beraber stokta olup olmadığını teyit ettiriniz

2.Ürünü size gönderebilmem için adres,telefon ve teslim alacak kişinin bilgilerini eksiksiz bir şekilde mail adresime bildiriniz.

3.Siparişiniz alındıktan sonra,ürünün gönderim tarihi size bildirilecek ve son olarak teyit vermeniz istenecek

4.Kargo gönderimi sadece yurtiçi kargo ile yapılmakta.Başka kargoları rica etmeyiniz.
Türkiye'nin her yerine 5,9tl.Aldığınız ürün adeti arttıkça,kargo fiyatı da artmaktadır.Adetli ürün aldığınızda kargo firmasına,kargo ücretini hesaplatabiliriz.

5.Değişim süresi 7 gündür.Değişimlerde kargo ücretleri alıcıya aittir.Değişim sadece aynı ürünün farklı rengi veya bedeni için değil,beğendiğiniz başka bir ürünle de olabilir.Değişim için gönderilen bir ürünün kargosu ödenmediyse ürün teslim alınmayacaktır.

6.Ürünü beğenmeme durumunda iade edebilirsiniz.Gönderi süresi teslim aldıktan sonraki 7 gündür.Faturasını içine koyarak,poşeti ve etikletleriyle göndermenizi rica ederiz.Poşeti yırtılmış,etiketi koparılmış,faturası olmayan,parfüm kokan ürünler size geri yollanacaktır.
İadede kargo parası alıcıya aittir.Kargosu ödenmeden gönderilen ürünlerde,para alıcının hesabına kargo parası kesilerek iade edilecektir.

7.Geri iade ettiğiniz ürünün parası,ürün bize geri geldikten sonra,vereceğiniz hesap numarasına yatırılacaktır.PTT hesabına para yatırılmamaktadır .

8.Ürünler Türkiye standartlarına uygun olup,sağlığa zararlı hiçbir madde içermezler.

9.Toptan almak isteyenler mail atabilirler.

10.Kapıda ödemelerde parayı kargo görevlisine teslim etmeden paketi teslim alıp,açamazsınız.İşe yeni başladığı için bunu bilmeyen kargo görevlileri olabiliyor ya da sizi tanıdığı için açtırabiliyor.Bu kesinlikle yasaktır.Bir sorun olursa,bunu daha sonra ben çözeceğim. Bu şartları gözönüne alarak sipariş vermenizi rica ederim

Ürünlerimiz faturalıdır.

Referans için gittigidiyordaki profilimi inceleyebilirsiniz.
http://arama.gittigidiyor.com/?aramasatici=ggperisi
Devamını Gör
E-posta dilberdemircan@gmail.com

0 comments :

 
Asa Style Blog Design By BELLA DESIGN