1 Şubat 2012 Çarşamba

Moda ve Hazır Giyim Fuarı


Moda ve hazır giyim fuarı 9-11 şubat tarihleri arasında CNR Expoda yapılacak.Çok büyük ihtimalle gideceğim bu fuara.

Dünya Markalarına Koleksiyon Hazırlayan
Firmalar Bu Fuarda

Türk hazır giyim sektörü, uzun yıllardır GAP, Tomy Hilfiger, H&M ve Next gibi dünya devi zincir mağazalarıyla orta ölçekli alım yapan Avrupalı alıcılara koleksiyon hazırlayarak, Türkiye ihracatında lider konumuna gelmiştir. Dünya markalarına ve hazır giyim alıcılarına koleksiyon hazırlayan ve üretim yapan firmaların sektörün gücünü sergileyeceği CPI; Avrupa'da düzenlenen fuarların düşüş trendine girmesi ile daha da önem kazanan İstanbul'da, sektör potansiyeline paralel bir fuar olarak öne çıkıyor. İstanbul'un bu avantajı, “Avrupalı Hazır Giyim Üretcileri” tarafından da kabul ediliyor.

CPI 2011'in ardından...

CPI 2011'de 49 ülkeden gelen yabancı alıcılar katılımcı firmalarla görüşerek büyük çaplı işbirliklerine imza attılar. CPI 2011'i ziyaret eden ülkelerin başında Almanya, Romanya, İran, Irak, Suriye, Lübnan, Rusya, Fas, Yunanistan ve Bulgaristan yer aldı.

Türk ve dünya modasına yön veren firmaları bir araya getiren fuarı 1.411'i yabancı olmak üzere toplam 10.579 profesyonel ziyaret etti. Almanya'nın 12, Romanya'nın ise 7 firma ile özel pavyon oluşturarak çıkarma yaptıkları fuara, Türkiye, Japonya, Sırbistan, Yunanistan ve Japonya'dan toplam 150 firma ve çok sayıda tasarımcı katıldı. CPI'ın galası ünlü tasarımcı Erol Albayrak'ın Splash defilesi ile gerçekleştirildi.


CPI, İstanbul Fashıon Week ile eş zamanlı
İHKİB tarafından organize edilen İstanbul Fashion Week ile eş zamanlı düzenlenecek CPI, aynı zamanda İstanbul Fashion Week'e davet edilen dünyanın önemli moda alıcılarının fuarın katılımcı firmalarıyla tanışmalarına ve yeni işbirlikleri kurmalarına da imkan sağlayacak.

0 comments :

 
Asa Style Blog Design By BELLA DESIGN