30 Mayıs 2012 Çarşamba

Açıkarttırma Heyecanı Yeniden Başlıyor

Gittigidiyor yaklaşık 1,5 yıl önce açıkarttırma uygulamasını kaldırmış ve ardından da siteye olan ilgi büyük oranda azalmıştı.Türkiye'nin en büyük online alışveriş sitelerinden olan ve bu işin öncülerinden olan gittigidiyor,31 Mayıs günü saat 09.00 da bu heyecanı yeniden başlatıyor. Birçok ürüne çok uygun fiyatlardan sahip olmak isterseniz,arttırmaları takip etmenizi öneririm. Ben de birçok ürünü arttırmaya koyacağım ve fiyat nerede kalırsa kalsın,ürünü yollayacağım. Beni takip edebileceğiniz link: http://arama.gittigidiyor.com/?aramasatici=ggperisi

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Yeni Salaş Takımımız XS-S-M-L

Yeni elbise ve üst takımımız Üst:Şifon Alt:Viskon elbise XS-S-M-L Fiyat:30tl Kargo:4,75tl Ürün boyu kısa değildir.Omuzdan itibaren 90cm.Rahatlıkla kullanılabilir Sipariş için:dilberdemircan@gmail.com

23 Mayıs 2012 Çarşamba

Takı Çalışmaları-2

İster kolye ister bileklik olarak kullanılabilecek bir model.Bu renk boncuklara ben sarı kolye uçlarını takmayı da çok seviyorum.

Takı Çalışmaları


Takılar giysileri tamamlayan en güzel aksesuarlardan biri. Bir dönem kendim tasarladığım,özellikle nazar boncuklu takıları satıyordum fakat uzun bir süredir takı ile ilgilenmedim. Müşterilerden gelen kombin istekleri doğrultusunda,öncelikle takılara ağırlık vereceğim. Nazar boncuğu ve deri kullanmaya devam edeceğim.Sezonun neon renkleri de muhakkak olacak:)

12 Mayıs 2012 Cumartesi

Blake Liveyl'nin Kısa Tulumu


Blake Lively'nin tulumunu ve süslemeleriyle aynı tonlarda olan ayakkabılarına bayıldım. Sırf moda diye,giydikleriyle alakası olmayan renkte ayakkabı giyen ve çanta takanları anlayamıyorum.Şıklık bence böyle detaylarda saklı.

9 Mayıs 2012 Çarşamba

Yeşil Pantolon Kombini

Jessica Alba'nın sade tarzına bayılıyorum.Atkı seven biri olarak,birbirinden farklı atkılarını da beğenerek takip ediyorum.Bu kışın favori rengi yeşili jean montu ve atkısıyla güzel kombinlemiş.

7 Mayıs 2012 Pazartesi

Yine Lauren Conrad:)

Tarzını bu kadar beğenince,Lauren Conrad hakkında sık sık yazıyorum. Bluzunu ve ayakkabısını çok beğendim.Geçen yıl ben de buna benzer bir bluz almıştım ve çok severek kullandım. Her sezon bir renk sürpriz yapıyor,bu yazın sürprizi ise oranj gibi gözüküyor.

KATE HUDSON'ın Çizgili Tercihi

Çizgili elbise ve bluzlerin bu kadar moda olduğu bir dönem daha hatırlamıyorum.Her zaman korkulan çizgiler bu yıl tam anlamıyla altın çağını yaşıyor. Hollywood ünlülerinin çoğunda rastladığımız çizgililerin en sevimlilerinden birini Kate Hudson giymiş. Zaten çok beğendiğim bir oyuncu,elbisesi de çok yakışmış:)

4 Mayıs 2012 Cuma

DESENLİ İSPANYOL PAÇA PANTOLON KOMBİNLERİ

Bu yıl ispanyol paça modası aldı başını gidiyor.Her geçen gün farklı kumaş ve desenlerde,farklı paça şekilleri ile karşılaşıyoruz.
http://www.freepeople.com/

Sapsarı Plaj Elbisesi



Son zamanlardaki izlenimlerime göre bu yıl plajlarda şifon,üzeri bol boncuklu plaj elbiselerinden ziyade,daha rahat,doğal ve salaş giysiler tercih edilecek. Günlük hayatta da kullanılan,üzeri baskılı salaş bir atlet veya ince penyeden yapılan hafif elbiseler daha moda.

Bizi instagram üzerinden de takip edebilirsiniz

https://www.instagram.com/asa_butik/

ALEXANDER BERG, ‘STUDIO AND FASHION LIGHTING WORKSHOP’U İÇİN İMA’YA GELİYOR

İMA, eğitimlerinin yanı sıra sanatsal ve modaya dair etkinliklerine, workshoplarına ve dünyaca ünlü konukları ağırlamaya devam ediyor. Modayı 360 derece ele alan İMA, moda fotoğrafçılığı alanında isminden sıkça söz ettiren, İsveç doğumlu ünlü fotoğraf sanatçısı Alexander Berg ile , ‘Studio and Fashion Lighting Workshop’unu gerçekleştiriyor. 26 ve 27 Mayıs’ta İMA’da gerçekleşecek workshop’ta Alex; ışık, açı gibi detaylardan photoshop tekniklerine, post prodüksiyondan moda fotoğrafçılığına kadar değişik konuları masaya yatıracak.

3 Mayıs 2012 Perşembe

Salaş İkili Elbiseler

Son zamanlarda salaş ve ikili takımlara çok sık rastlıyorum ama böylesine değişik bir modeli ilk defa gördüm ve oldukça da beğendim. Daha kontras renklerde yapılabilir ve taytla da kullanılabilir.

2 Mayıs 2012 Çarşamba

Şifon Tunik Gömlekler

Şifon Gömlek


Hollywood Stil şifon tunik gömleklerden az sayıda ,deneme amaçlı getirdim ve hemen satıldı.
Çok kullanışlı ve şık.
 Bedenleri S-M-L-XL
 Fiyat:45tl

 Talep doğrultusunda tekrar getirteceğim.

Bizi instagram üzerinden de takip edebilirsiniz
https://www.instagram.com/asa_butik/

Mavi Mini Ceketler

Ceketlerin tam mevsimi,hatta yazın serin akşamlarının da vazgeçilmesi. Süt mavi tonlarındaki bu ceketler hem jeanlerle hem de pembe,beyaz,vizon etek ve pantalonlarla çok güzel duruyor

1 Mayıs 2012 Salı

Şifon Salaşlar

Salaşa yeni bir yorum daha.Şifon ve belden bağlamalı. Kış sezonunun favori yeşili kullanılmış. İkili takımda gri hoş bir alternatif olmuş.Karşıt rengi turuncu ile de kullanılabilir ama benim bu yeşilde tercihim ekru atletler.

Zımbalardan Kalp

Kalp desenlerden vazgeçilmiyor.Zımbalar da aynı şekilde. Zımbalardan oluşmuş bu kalbi sizler de kıyafetlerinize uygulayabilirsiniz.
 
Asa Style Blog Design By BELLA DESIGN